banner564

Patrona gözdağı verdiler

Gece kulübünün güvenliğini üstlenmek isteyen 7 kişi, “İhtiyacın olacak” diyerek patrona gözdağı verdi

Patrona gözdağı verdiler
banner598
Tümü tutuklandı


Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Mutluyaka köyünde bulunan gece kulübünde önceki akşam Türk filmlerini andıran bir olay yaşandığı iddia edildi. 
“White Girls” isimli gece kulübüne giden Hüseyin Hakkı Çebi, Yaşar Ocak, Ömer Ocak, Ali Ocak, Mehmet Ocak, Muammer Akın ve Ömer Akın’ın iş yeri sahibi Doğan Asal ile iş yerinde görevli bir personele, mekânın güvenliğini sağlamayı teklif ettikleri, aksi halde şiddet tehdidinde bulunacaklarını söyledikleri ileri sürüldü.
İşyeri sahibinin şikâyeti üzerine polis tarafından gözaltına alınan zanlılar dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.

Kapıyı zorlayarak içeriye girdiler…
Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Mehmet Kanteper, zanlıların 16 Haziran 2015 tarihinde saat 22.00 sıralarında Mutluyaka’da faaliyet gösteren “White Girls” isimli iş yerine gittiklerini ve zanlı 1 Hüseyin Hakkı Çebi ile zanlı 2 Yaşar Ocak’ın kapıda bulunan görevliye şiddet tehdidinde bulunduktan sonra kapıyı zorlayarak içeri girdiklerini söyledi.

“Bu iş yerinde güvenlik zaafiyeti var”
Kanteper, zanlı 1 Hüseyin Hakkı Çebi ile zanlı 2 Yaşar Ocak’ın iş yeri sahibi Doğan Asal’a “Bu iş yerinde güvenlik zafiyeti var” dedikten sonra iş yerinin güvenliğine talip olup, “Güvenliği biz sağlayacağız” dediklerini aktardı.
Kanteper, zanlıların yine iş yeri sahibine “Bugün olmazsa yarın ihtiyacın olacak, iyi düşün” diyerek gözdağı verdiklerini anlattı.

Kimlik ve seyahat belgelerine el kondu
Kanteper, zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmalarını talep etti. Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlıların tüm kimlik ve seyahat belgelerine el konulmasına emir verdi. Toroslu ayrıca zanlıların yurt dışına çıkışlarının da yasaklanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474