banner564

Pavlos cezaevine gönderildi

Metehan’da ele geçirilen ‘Amfetamine’ türü uyuşturucu ile ilgili tutuklanan iki zanlıdan biri olan Çağın Kazınoğlu teminata bağlandı

Pavlos cezaevine gönderildi
banner598
Lefkoşa’da Kermiya Sınır Kapısı’ndan giriş yapmak isterken şüpheli hareketleri nedeni ile durdurulan ve araçlarında yapılan aramada uyuşturucu madde bulunan zanlılar Çağın Kazınoğlu ve Pavlos Pengkaris teminat talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, 26 Ağustos tarihinde saat 10.30 raddelerinde Kermiya Sınır Kapısı’ndan giriş yapmak isteyen zanlılar Çağın Kazınoğlu ile  Pavlos Pengkaris’in bulunduğu araçta şüphe üzerine arama yapıldığını söyledi. 
Polis, yapılan arama sonucunda zanlı Pengkaris’in oturduğu koltuk altına gizlenmiş siyah renk deri kılıf içerisinde gizlenmiş yaklaşık yarım gram ağırlığında amfetamine türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti. 
Polis, aynı yerde içerisinde amfetamine türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan cam pipo ile uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 15 cc sıvı bulunarak emare olarak alındığını ifade etti. 

Kazınoğlu’nun evinde de uyuşturucu bulundu
Polis, olayın akabinde zanlı Kazınoğlu’nun evinde yapılan aramada ise yaklaşık 120 cc uyuşturucu madde içerdiğine inanılan sıvı bulunduğunu kaydetti. Zanlıların mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiklerini, suçlarını kabul ettiklerini ifade eden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmalarını talep etti.
Zanlıları ülkede olan bağlarına göre teminata bağlayan mahkeme, zanlı Pavlos Pengkaris’in 20 günü geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesin emir verdi. Zanlı Çağın Kazınoğlu  ise yurtdışına çıkış yasağı, 5 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 30 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474