banner564

Pencereyi açıp girdi

Tuzla’da sakin Hüseyin Elsan’ın evinden iki farklı tarihte cep telefonu ve para çalan Hasan Gürz, güvenlik kamerası görüntülerine takıldı

Pencereyi açıp girdi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Tuzla köyünde, Hüseyin Elsan isimli şahsın evine dadanan hırsız, evdeki güvenlik kamerasını hesaba katmayınca yakayı ele verdi. 
Eve 14 ile 25 Şubat 2017 tarihlerinde iki kez giren Hasan Gürz, ev sahibinin kamera kaydı görüntülerini izleyerek durumu polise bildirmesi ile yakayı ele verdi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Löğmen Yücetürk, zanlının 14 Şubat 2017 tarihinde Tuzla’da Hüseyin Elsan isimli şahsın evine, kilitsiz vaziyette olan salon penceresinden girerek, yatak odasında komidin içerisinde bulunan bir adet cep telefonunu sirkat ettiğini söyledi.

Aynı eve yine girdi
Zanlının aynı eve 26 Şubat 2017 tarihinde yine girerek 118 TL nakit para ile 1 paket sigara filtresi sirkat ettiğini anlatan Yücetürk, zanlının Hüseyin Elsan’ın evinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerinde tespit edilerek tutuklandığını söyledi.  
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın yeni başladığını belirten Yücetürk, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474