banner564

Perşembe hizmette

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, Güzelyurt’ta dispanser açıyor

Perşembe hizmette
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Güzelyurt Dispanseri, perşembe günü hizmete giriyor.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, vatandaşlara “sağlık hizmetini daha kolay alabilecekleri imkanlar sağlamayı” ilke edinmiş olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, Güzelyurt, Girne ve Gazi Mağusa’ya dispanserler açarak, “toplumsal fayda sağlayacak hedeflerini büyütmeye” devam ediyor.
Bu çerçevede ilk olarak hizmete girecek olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Güzelyurt Dispanseri sağlık hizmeti vermeye başlayacak.
Perşembe günü açılışı gerçekleştirilecek olan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Güzelyurt Dispanseri haftanın altı günü, başta Pediatri, Kadın-Doğum, Dahiliye, Aile Hekimliği ve Genel Cerrahi olmak üzere tüm branşlarda Güzelyurt bölgesi halkına hizmet verecek. Güzelyurt Terminal bölgesinde hizmete girecek olan Yakın Doğu Üniversitesi Güzelyurt Dispanseri her türlü altyapı ve tıbbi donanıma sahip olacak.
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Güzelyurt Dispanseri’nin açılışı vesilesiyle açıklama yapan Yakın Doğu Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen, “Hizmete başlayacak olan dispanserimiz sayesinde ülkemizde sağlık hizmetlerini en üst düzeyde sunmaya devam edilecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473