banner564

Siber: “Düzen reformlarla değişecek”

Güzelyurt’taki açık pazarı ziyaret eden Siber, bölge halkı ve esnafıyla görüştü, hedeflerini anlattı

Siber: “Düzen reformlarla değişecek”
banner598
 Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı, Meclis Başkanı Sibel Siber, Güzelyurt’taki açık pazarı ziyaret ederek bölge halkı ve esnafıyla görüştü. 
CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamaya göre Güzelyurt halkı Siber’e Güzelyurt ziyareti sırasında CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, Güzelyurt bölgesi milletvekilleri Mehmet Çağlar, Armağan Candan, Hüseyin Erçal, CTP Gençlik Örgütü Güzelyurt İlçesi ve Kadın Örgütü Güzelyurt İlçe üyeleri eşlik etti. 
Güzelyurt halkının ilgisinden son derece memnun olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Güzelyurt halkının çok içten ve samimi bir halk olduğunu, bu sıcaklık ve samimiyeti her defasında Güzelyurt’a gidişinde hissettiğini kaydetti. 

“Çocuklarımızın göç etmemesi için adayım”
Güzelyurt halkıyla konuşurken her şeyden önce bir anne olduğunu söyleyen Siber, “Çocuklarımızın geleceği için, geleceğimizi kazanmak için ve onların göç etmemesi için adayım” dedi. 

Siber, bugüne kadar yaratılan bu düzenin reformlarla değişmesi gerektiğini ifade ederek “Doğru hedefle yola çıkılırsa ve amaç halkımızın daha iyi yaşam şartlarında yaşaması için çalışmaksa bunun önündeki engeller bir bir kaldırılır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474