banner564

Piknik yaptılar

The Got Father isimli işyerini soymak isteyen ve başarılı olamayan iki kafadarın olaydan sonra Boğaz’a gittiği belirlendi

Piknik yaptılar
banner598
Başkent Lefkoşa’da faaliyet gösteren The Got Father isimli işyerinin kapısını levye ile kırıp içeri giren ancak alarm çalmasıyla kaçan Süleyman Yılkar ve 17 yaşındaki suç ortağı A.E dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. 
Polis, Yılkar’ın teminata bağlanmasını talep ederken zanlı A.E için ise ek süre talep edildi.
Soruşturmayı yapan polis, zanlı Süleyman Yılkar’ın 26 Ağustos tarihinde saat 04.00'te, Göçmenköy'de faaliyet gösteren The Got Father isimli iş yerinin ana giriş kapısını 58 cm uzunluğundaki levye ile kırdıktan sonra içeriye giriş yaptığını söyledi. 
Polis, zanlı Yılkar’ın alarmların çalması üzerine kaçtığını ve kamera görüntülerinden tespit edildiğini mahkemeye aktardı. 
Polis, zanlı Yılkar’ın vermiş olduğu ifadede zanlı A.E’nin olay saatinde kendisini araçta beklediğini ve oradan ayrıldıktan sonra boğazda piknik yapmaya gittikleri itirafında bulunduğunu söyledi. 
Polis, zanlı A.E’nin de tespit edilerek tutuklandığını ifade ederek, zanlı Yılkar aleyhinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Polis, zanlı A.E için ise ek süre istedi.
Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı ve bir kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Mahkeme, zanlı A.E’nin ise soruşturmanın tamamlanması için zanlının bir gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474