banner564

Polis arıyor

Gazimağusa Büyük Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren WRC Kaporta isimli işyeri 2 kişi tarafından kundaklandı

Polis arıyor
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Büyük Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren WRC Kaporta isimli işyeri dün sabaha karşı kundaklandı. 
Yapılan açıklamaya göre, iki kişi sabaha karşı işyerine zorla girerek, eşyalar üzerine benzin döküp ateş verdi. 
Yangın sonucu işyerindeki eşya ve yedek parçalar yanarken, işyeri sahibi Levent Ergül, “Dükkân içerisinde müşterilere ait araçlar da vardı. Yan taraftaki işletmede çalışan çocuklar yangını erken fark etti, aksi takdirde müşterilerimizin araçları da yanacaktı” dedi. 
Diyalog’a konuşan Ergül, kimse ile sorunu olmadığını belirterek, yapanların bir an önce yakalanmasını ve adalet karşısına çıkarılmasını diledi. 

Ateşe verip kaçtılar
Polisten alınan bilgiye göre, Büyük Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren WRC Kaporta isimli işyeri dün saat 03.00 sıralarında kundaklandı. WRC Kaporta isimli iş yerinin kapısı meçhul şahıslar tarafından zorla açılarak içeriye girildi. Failler içeriye yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Zanlılar kaçarken, alevler her yeri kapladı. Yangın sonucu ofis ve içerisinde bulunan muhtelif eşyalar ile araç yedek parçaları tamamen yandı. İşyerinin güvenlik kameralarında iki şahsın görüldüğü, polisin failleri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattığı belirtildi.

Kimseyle derdim yok
İşyeri sahibi Levent Ergül ise saat 03.30 sıralarında, iki kişi tarafından dükkânına benzin dökülerek yakıldığını ve bu şahısların güvenlik kamerası tarafından görüntülendiklerini söyledi. 
Şüphelendiği her hangi bir şahsın olmadığını, bir hasmı bulunmadığını vurgulayan Ergül, “Muhtemelen hırsızlık yapmaya geldiler, çalacak bir şey bulamayınca da dükkânı ateşe verdiler” şeklinde konuştu. 

Allah’tan erken fark edildi
Dükkân içerisinde müşterilere ait araçlarında olduğunu belirten Ergül, “Yan taraftaki işletmede çalışan çocuklar yangını erken fark etti, aksi takdirde müşterilerimizin de araçları yanacaktı.  Bunu yapan o iki şahsın bir an önce bulunmasını ve yargı önünde hesap vermesini istiyorum” dedi.
Öte yandan polis kaporta dükkanını kundaklayan failleri bulmak için ülke genelinde geniş çaplı soruşturma başlattı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473