banner564

Motosiklet severler, Papageno’nun düzenlediği festivalinde buluştu

Şov ve eğlence  bir aradaydı

Motosiklet severler, Papageno’nun düzenlediği festivalinde buluştu
banner598

Girne’de Papageno Bar’ın organizasyonluğunda bu yıl ikincisi düzenlenen motor festivali, geçtiğimiz Pazar günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Adanın dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Çeşitli eğlencelerin, gösterilerin ve birçok sürprizin yer aldığı festivalde motosiklet tutkunları eğlenceli saatler geçirdi. Klasik motosikletler, özel tasarım, yarış motorları ve küçük motosikletleriyle festivale katılanlar, Girne’de adeta karnaval havası yarattı.
Papageno Bar’ın önünde trafiğe kapatılmış alanda geç saatlere kadar süren festivalde müzik şöleni de yaşandı. Türkiye’nin ünlü rock müzik sanatçısı Ogün Sanlısoy ve ülkemizin başarılı sanatçılarından Fikri Karayel ile Tetra grubu, şarkılarıyla motosiklet tutkunlarını coşturdu.
Kıbrıs’ın başarılı DJ’lerinden Uğur Atay, DJ Joker ve son dönemin parlayan yıldızı DJ Papa ise (Hilat Demirer) ise setleriyle eğlenceyi doruğa taşıdı.
Öte yandan bu dev organizasyonun mimarı olan Papageno Bar’ın başarılı işletmecileri Koray Topaloğlu ve Sait Cin, söz konusu festivali artık uluslar arası bir organizasyon haline getirmek için şimdiden kolları sıvadı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474