banner564

Polis yutmadı

Çalıştığı iş yerine ait 3 bin 900 lirayı harcadıktan sonra kendi kendini bıçaklayıp “paramı çaldılar” dedi

Polis yutmadı
banner598
Teoman TURAN
Türkmenistan uyruklu Nariman Niyazov’un, çalıştığı işyerine ait 3 bin 900 lirayı harcadığı ve foyasının ortaya çıkmaması için de şeytanın bile aklına gelmeyecek bir plana başvurduğu iddia edildi.
Nariman Niyazov, önceki gün park yerinde karnından bıçaklanmış olarak bulundu. Polis tarafından ifadesi alınan Niyazov, tanımadığı iki kişinin saldırısına uğradığını, üzerinde bulunan işyerine ait 3 bin 900 TL parasının çalındığını söyledi. 
Bu yönde soruşturma başlatan polis, zanlının ifadesinin yalan olduğunu tespit etti. Zanlının işyerine ait parayı kumarda kaybettiği ve kendi kendisini bıçaklayarak böyle bir senaryo uydurduğu ortaya çıktı.

“2 kişi tarafından bıçaklandım” dedi
İşlediği suç ortaya çıkan zanlı tedavisinin ardından dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, önceki gün yaralı bulunan zanlı Nariman Niyazov’un verdiği ifadede tanımadığı 2 kişi tarafından bıçaklanarak soyulduğunu, yapılan soruşturmada ise zanlının yalan beyanda bulunduğunu tespit ettiklerini söyledi. 

Petrol istasyonu kendisinin zannetti
Polis, zanlıdan çalıştığı petrol istasyonu sahibinin şikâyeti üzerine yeniden ifade aldıklarını ve gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini kaydetti. Niyazov’un 3 bin 980 TL’yi casinoda kumar oynayarak kaybettiğini ve kendini bıçaklayarak olayı soygun olarak polise ihbar ettiğini ifade eden polis, yapılan araştırmada zanlının yalan beyanda bulunduğunun ortaya çıktığını söyledi. 

7 bin 600 lira kayıp
Polis, ayrıca zanlının çalıştığı petrol istasyonundan toplamda 7 bin 600 TL aldığını ve şirkete teslim etmediğini belirtti. Soruşturmanın yeni başladığını ve aranan emarelerin olduğunu kaydeden polis, Niyazov’un soruşturma amaçlı 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474