banner564

Polisi görünce uyuşturucuyu yere attı

Polisi görünce uyuşturucuyu yere attı

Polisi görünce uyuşturucuyu yere attı
banner598
Çiğdem AYDIN

   Son zamanlarda parklar  ve boş  binalar, uyuşturucu kullanan gençlerin uğrak mekânı haline geldi. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, önceki gün şüphe üzerine Lefkoşa Kuğulu Parkta bulunan Kudret Evli’nin üzerinde arama yaptı. 
   Yapılan aramada zanlının üzerinde herhangi bir yasa dışı madde bulunamazken, durdurulduğu yerde uyuşturucu madde ile içerisinde uyuşturucu olan sigara bulundu. Gözaltına alınan zanlı polise verdiği ifadede uyuşturucunun kendisine ait olduğunu itiraf ederek “sizi görünce yere attım”dedi.
   Hakkında uyuşturucu madde tasarrufu ve alma suçlarından soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, önceki gün saat 15.00 sıralarında Kuğulu Parkta bulunan ve şüpheli hareketler sergileyen zanlının üzerinde arama yapıldığını söyledi. Yapılan aramada zanlı üzerinde herhangi bir maddeye rastlanmadığını kaydeden polis, zanlı Kudret Evli’nin durdurulduğu yerde bulunan gazete ve foil kâğıdına sarılı yaklaşık yarım gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde ve içerisinde uyuşturucu madde olan bir sigara bulunduğunu belirtti.

Bir kişi aranıyor

   Gözaltına alınan zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, uyuşturucu maddeyi aynı gün Lefkoşa’da ismini bilmediği bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini kaydeden polis, soruşturmanın henüz yeni başladığını, suçla bağlantılı bir kişinin arandığını belirterek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
    Mahkeme aktarılan olguları değerlendirdikten sonra zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473