banner564

Polisten zabıtalara eğitim

Polis Genel Müdürlüğü, Lefkoşa Türk Belediyesi’nde (LTB) görevli 20 zabıtaya “Soruşturma Memuru Geliştirme” eğitimi verdi.

Polisten zabıtalara eğitim
banner598
LTB’den yapılan açıklamaya göre Lefkoşa Polis Müdürlüğü Trafik Şube Amiri Müfettiş Erkan Demirdağ ve Polis Okulu Müdürlüğü’nde görevli müfettişler Cevdet Demirel, Sonel Yıkıcı ve Eren Gözügüzel LTB zabıtalarına uygulamalı Dosya Tanzimi, Trafik Yönlendirme ve Alanda Uygulama konularını kapsayan eğitim verdi.
Eğitimin ardından LTB zabıta memurları, Polis Okulu Müdürlüğü yetkilileri ve eğitimde görevli müfettişlere sertifika verildi.
LTB toplantı salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın yanı sıra Polis Genel Müdür 2. Yardımcısı Süleyman Manavoğlu, Polis Okulu Müdürü Bekir Abatay ve Polis Okulu Müdür Yardımcısı Ersin Mertol da katıldı.
Eğitimin tamamlanmasının ardından gerçekleşen sertifika töreninde konuşan Polis Genel Müdürü 2. Yardımcısı Süleyman Manavoğlu, kurumlararası iş birliğinin her iki kurumun gelişmesine katkı sağlayacağını ve bunun halka hizmet olarak geri döneceğini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474