banner564

Rauf Kasimov'un öğrencilerinden muhteşem performans

Karmi'de bir yaz konseri

Rauf Kasimov'un öğrencilerinden muhteşem performans
banner598

Cyprus Piano Karmi Konser Salonu’nda coşku dolu anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Yoğun sanatsever kitlesinin izlediği konsere  Rauf Kasimov'un ilk öğrencilerinden 10 Uluslararası ödül sahibi Piyanist Görsev Tepe ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Tıp   Fakültesi 3.sınıfına devam  eden Royal School of Music Grade 8 diploma sahibi İpek Zorba' nın katılması etkinliğe ayrı bir anlam verdi. 
Milletvekili  Piyanist Fikri Toros ve Grammy ödülüne aday gösterilen Opera  Sanatçısı Demetra  G. Mustafaoğlu'nun da  katıldığı konseri ailelerin yanında çok sayıda Türk, İngiliz, Rus ve Alman müzik sever izledi.
Konser Görsev Tepe'nin  seslendirdiği L.v Beethoven'in Sonata No:5 1.Mov. İsimli parçasıyla başladı. Boston Berklee College of Music lisans öğrencisi  Görsev Tepe ayni zamanda yaklaşık bir ay önce katıldığı yarışmada elde ettiği dereceyle  dünyaca ünlü konser salonu Carneige Hall'da konser veren ilk Kıbrıs'lı Türk.
Konserde  İrem Bilen, Onur Zaifoğlu, Gökçen Merttoğlu, Pelin Ece Acar yer aldı. Tüm piyanistlerin bol alkış aldığı etkinlik sonunda sahneye davet edilen Fikri Toros yaptığı kısa konuşmada müziğin insan yaşamında ne kadar önemli bir yeri olduğunu ifade ederek genç piyanistleri ve hocaları  Rauf Kasimov'u kutladı. Güzel bir konser akşamı Toros'un genç piyanistlere katılım  ve başarı belgelerini takdim etmesiyle son buldu.  

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2019, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474