banner564

Retro Bar'da hasar büyük

Retro Bar’ın cam ve çerçevesini satırla yere indirdiği ileri sürülenMehmet Cihan Çelik ile Mustafa Güneş 10 gün süren tutukluluğun ardından teminata bağlandı

Retro Bar'da hasar büyük
banner598
Girne’de faaliyet gösteren Retro Bar’a, içeriye alınmadıkları gerekçesiyle satırlarla saldıran ve işyerinin eşyalarına ve camlarına hasar veren Mehmet Cihan Çelik ile Mustafa Güneş 10 gün süren tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Olaydan sonra Girne’de bir casinoda tespit edilen ve üzerinde silah olduğu anlaşılan zanlı Güneş iki ayrı teminata bağlandı.
Mahkeme, her iki zanlıyı eğlence mekânında medyana gelen olaydan dolayı yurt dışı çıkış yasağı ve birer kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalanması şartları ile teminata bağladı. Zanlı Güneş ayrıca silah bulundurmaktan dolayı ayrı bir teminata daha bağlandı. Mahkeme zanlı için ek olarak 100 bin TL kefalet senedi imzalanmasına emir verdi.
Girne’de 30 Temmuz tarihinde meydana gelen olayda zanlılar içeri alınmadıkları gerekçesi ile Retro Bar isimli iş yerine satırlarla saldırmış, işyerinde 18 bin 478 TL tutarında maddi hasar oluşmuştu. Zanlılar 1 Ağustos tarihinde tutuklanmış, zanlı Güneş’in tasarrufunda 7.65 mm silah ile 6 mermi bulunmuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 02:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473