banner564

Saçar’ın çenesi kırıldı

Lefkoşa’da bir barda içip eğlenen gençler gecenin sonunda kavga etti

Saçar’ın çenesi kırıldı
banner598

 Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir eğlence mekânının önünde çıkan kavgada 5 kişi bir olup, iki şahsı ciddi şekilde darp etti. İddiaya göre, Hasan Mamalı (29), Erinç Salih Kuraner (18), Yusuf Uçar (18) ve iki kişi daha sarhoşluk yüzünden çıkan kavgada Hamit Saçar (18) ve Tahir Dalgıç’ı (19) darp etti. 

Darp edilenlerden Hamit Saçar’ın çenesi kırılırken, olaya karışan üç kişi yakalandı.
Polis, kaçan iki şahsı arananlar listesine koyarken, Hasan Mamalı, Erinç Salih Kuraner, Yusuf Uçar dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yürüten polis, Hasan Mamalı, Erinç Salih Kuraner, Yusuf Uçar ve iki şahsın daha Lefkoşa’da Osman Paşa Caddesi’nde faaliyet gösteren bir eğlence mekânının önünde sözlü bir şekilde tartıştıklarını söyledi. Bar’ın önünde saat 01.30 sıralarında sözlü bir şekilde başlayan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü belirten polis, zanlıların Hamit Saçar ve Tahir Dalgıç’ı darp ettiklerini ifade etti. Darp edilenlerden Hamit Saçar’ın çenesinin kırıldığını kaydeden polis, olayın ardından üç zanlının gözaltına alındığını, 2 kişinin ise kaçtığını söyledi.

3 gün tutukluluk verildi
Kavga ile ilgili soruşturma başlatıldığını, çevre güvenlik kamera görüntülerinin inceleneceğini, alınacak ifadeler ve aranan iki kişi olduğunu belirten polis, üç zanlının 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474