banner564

Sallayak’tan ilginç savunma

Temizlikçi olarak çalıştığı evden kıyafet çaldığı gerekçesiyle tutuklanan Filipinli kadın, “Patronlar verdi sonra şikâyet etti” dedi

Sallayak’tan  ilginç savunma
banner598
Suna ERDEN
Girne’de temizlikçi olarak çalıştığı evden kıyafet ile pırlanta yüzük çaldığı öne sürülen Filipin uyruklu Robelisa Sallayak tutuklandı. Polis, zanlının evinde yaptığı aramada çalınan eşyaları bularak geri aldı. Hakkındaki soruşturma tamamlanan zanlı dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlı iddiasında, “Bana kıyafetleri kendileri verdiler sonra şikâyet ettiler” dedi.
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis ise 1 Ocak-1 Mart 2018 tarihleri arasında Girne’de M.K. isimli kadının evinde temizlikçi olarak çalışan zanlının, evin kızı G.K.’ye ait 2 bin 7684 TL değerinde kıyafet çaldığını söyledi. Zanlının ev sahibi M.K.’ye ait 800 TL değerinde pırlanta yüzükte çaldığını kaydeden polis, şikâyet üzerine tutuklanan zanlının kaldığı yerde yapılan aramada çalınan eşyaların bulunduğunu ifade etti. Zanlının çalışma izninin iptal edildiğini belirten polis, teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, zanlının tutuklu yargılanmasına ve 45 gün süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474