banner564

Şansını iyi kullanmadı

Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında mahkumiyet kararı ertelenen ve son tahlilinde idrarında uyuşturucu çıkan Muharrem İnal cezaevine gönderildi

Şansını iyi  kullanmadı
banner598
Denetimli Serbestlik Yasası’ndan yararlanması amacı ile hakkında verilen mahkûmiyet kararı ertelenen ancak son yapılan tahlilde idrar örneğinde uyuşturucu madde bulunmasının üzerine tutuklanan Muharrem İnal cezaevine gönderildi.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri alınan Ünal tutukluluk süresi dolar dolmaz Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. 
Ağır ceza heyeti, hakkında mahkûmiyet kararı verildikten sonra cezası ertelenen sanığı bu kez hapse gönderdi.
Mahkeme, “28 Şubat 2016 tarihinde bir adet uyuşturucu hap, 5 Haziran 2016 tarihinde 1 gram bonzai ve 23 Haziran 2016 tarihinde ise yine bir gram bonzai türü uyuşturucu bulundurmak” suçlarından yargılanarak mahkûm edilen sanığı 3 ay hapis cezası ile cezalandırdı. 
Mahkemenin bir kez şans verdiği sanık, bu şansı geri teperek tedavi olmak yerine cezaevine gönderildi.

14 günde bir kan ve idrar örneği vermesi gerekiyordu
Denetimli Serbestlik Kurulu’nun öngördüğü 14 günde bir kan ve idrar örneği vermesi istenen sanık 11 -24 Kasım tarihlerinde Lefkoşa- Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kan ve idrar örneği vermiş, yapılan analizde idrarında hem bonzai hem de hintkeneviri türü uyuşturucu bulunmuştu. Rapor sonuçlarının polise bildirilmesi üzerine sanık gözaltına alınarak tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılmış, hakkında 3 gün tutukluluk emri alınmıştı.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474