banner564

‘Sarhoştum’

‘Güngör Telefon’ adlı işletmeden 41 adet cep telefonu çalarken yakalanan zanlı Turgut Yücel Takkuş, pişmanlığını dile getirdi:

‘Sarhoştum’
banner598
Kamil HÜNERLİ

   Lefkoşa’nın Terminal Bölgesi’nde faaliyet gösteren “Güngör Telefon” adlı işyerinin camını kırıp, içinden telefon çalan ve polis tarafından suçüstü yakalanan 52 yaşındaki zanlı Turgut Yücel Takkuş dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Hakkında tutukluluk emri talep edilen zanlı, “Sarhoştum” diyerek, pişmanlığını dile getirdi.
   Duruşmada zanlının önceki gün saat 20.00 sıralarında çekiç ile Güngör Telefon isimli işyerinin cam kapısını kırdıktan sonra, içeri girip 41 adet telefon çaldığı belirtildi. Polis, zanlının suçüstü yakalandığını, cep telefonlarının yanında bulunan çantada ele geçirildiğini söyledi. 
    Zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini belirten polis, mesele ile ilgili başlatılan soruşturmada aranan emareler, alınması gereken ifadeler olduğunu kaydederek, bölgede benzer meseleler olduğunu, zanlının bu meselelerle bağlantısının olup olmadığını araştırılacağını belirtti. Polis, yürütülecek soruşturma aşamasında zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
   Mahkeme hakkında “hırsızlık, kasti hasar ve dükkân açma” suçlarından soruşturma yürütülen zanlının üç yerine 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verirken, duruşmada söz hakkı alan zanlı “çok sarhoştum işlediğim bu suçtan dolayı çok pişmanım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474