banner564

Satamadan yakalandılar

Tatlısu’da, Mehmet Güneş isimli vatandaşın binbir güçlükle topladığı ve tarlasına bıraktığı 42 çuval harubunu çalan 4 kişi yakalandı

Satamadan yakalandılar
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Tatlısu köyünde geçen Pazar günü sabah saat 04.30 sıralarında, Mehmet Güneş’e ait tarlaya giren Hasan Topaloğulları, Hüseyin Özsakallı, Nuri Elmicik ve Osman Yalçın isimli şahıslar, toplanmış halde olan bin 323 TL değerindeki bin 470 kg ağırlığında harubu sirkat ederek Akova köyüne götürdü.  Şahıslar kısa sürede tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Tatlısu polis karakolunda  görevli polis memuru Serdar Erginay, zanlıların 31 Ağustos 2014 tarihinde saat 04.30 raddelerinde Tatlısu’da Mehmet Güneş’e ait tarladan, bin 323 TL değerinde, bin 470 Kilogram  ağırlığında, 42 çuval Harup’u sirkat ettiklerini söyledi.

32 Çuval harup ve araç Akova’ da bulundu
Zanlıların sirkat ettiği 42 çuvalın 32 tanesinin ve sirkat ederken kullandıkları aracın Akova köyünde bulunduğunu aktaran Erginay, zanlıların suçlarını kabul ettiklerini bildirdi. Tahkikatın yeni başladığına dikkat çeken Erginay, bölgede benzer bir çok meselenin bulunduğuna da işaret ederek soruşturmanın selameti açısından zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.
Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473