banner564

Satışa hazır 337 gram

Aldığı ihbar üzerine harekete geçen polis, uyuşturucu tacirlerini suçüstü yakaladı

Satışa hazır 337 gram
banner598

Suna ERDEN
Girne’ye bağlı Çatalköy’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucu 337 gram uyuşturucu madde ile uyuşturucunun satışa hazırlanması için kullanılan ekipmanlar bulundu.
Aldığı ihbar üzerine Berkay Numansoy, Doğuhan Erekoğlu ve Halil Eker’i takibe alan polis, önceki gün Çatalköy’de kullanımlarındaki aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada uyuşturucu, öğütücü ve hassas terazi ele geçiren polis, üç zanlıyı gözaltına aldı. Zanlılar dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, 26 Temmuz 2019 tarihinde saat 20.00 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından Çatalköy’de gerçekleştirilen operasyonda zanlı Berkay Numansoy, zanlılar Doğuhan Erekoğlu ve Halil Eker’in bulunduğu BR 051 plakalı aracın durdurularak arama yapıldığını söyledi. 

Arabası da evi de dolu çıktı
Polis, yapılan aramada aracın sağ ön kısmında 300 gram, aracın vites kutusu yanında 10 gram ve aracın arka kısmında 25 gram hintkeneviri ele geçirildiğini belirtti.
Polis, plastik öğütücü, içerisinde yaklaşık 2 gram uyuşturucu bulunan hassas terazi bulunduğunu da söyledi.
Polis, zanlıların suçüstü tutuklandıklarını ve Numansoy’un evinde yapılan aramada 2 gram hintkeneviri bulunarak emare olarak alındığını belirtti.

3 gün hücrede kalacak
Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz çok yeni olduğunu, alınması gereken ifadeler ve kayıp olduğuna inanılan emareler olduğunu belirterek, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Mahkeme, zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473