banner564

“Seçimden korkuyorlar”

BKP’nin dayanışma gecesinde konuşan İzcan, kurulacak olan yeni kurulacak hükümetin başarılı olmayacağını savundu

“Seçimden korkuyorlar”
banner598
Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) Genel Başkanı İzzet İzcan, mevcut Cumhuriyet Meclisi’nden, halkın yararına bir hükümetin çıkacağına inanmadığını ifade ederek, bir an önce halka gidilmesini talep etti.
İzcan, UBP-DP ve bağımsız milletvekillerinden oluşacak bir hükümetin ülkede daha büyük yıkım yaratacağını iddia ederek, “Halkın değişim iradesinden, halka gitmekten korkuyorlar. Statükoları çöktü, son çırpınışları bunlar, başarılı olamayacaklar” görüşünü öne sürdü. 
Verilen bilgiye göre, BKP dün gece Lefkoşa’da dayanışma gecesi düzenledi. Geceye, BKP üye ve sempatizanları ile KTÖS, KTOEÖS, DAÜ-SEN, KTEZO, ÇAĞ-SEN, GÜÇ-SEN, DEV-İŞ, KTGB, Doğu ve Güneydoğu Kültür Derneği, Kıbrıs Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Baraka Kültür Merkezi'nin yanı sıra Güney Kıbrıs’tan da AKEL, EDON, PEO ve POGO yetkilileri katıldı. Gecede sanatçı Arda Gündüz ve Deyndar Müzik Grubu da sahne aldı.
BKP Genel Başkanı İzzet İzcan gecede yaptığı konuşmada, BKP’nin her geçen gün gelişip güçlendiğini, halkın artan oranda desteğini kazandığını belirterek, dayanışma gecesine katılarak BKP’ye destek veren herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474