banner564

Selam ya Abdulselam

Çaldığı cep telefonunu mop kovasına, parayı da cebe attı

Selam ya Abdulselam
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün girdiği evden 150 Euro nakit para ile bir adet cep telefonu çalan Nijerya uyruklu zanlı Abdullahi Abdulsalam Mohammad polis tarafından tespit edilerek tutuklandı. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Tanık polisin mahkemedeki şahadetine göre zanlının sirkat ettiği nakit para ve cep telefonu bulunarak emare olarak alınırken, cep telefonu içi su dolu mop kovası içerisinde arızalı halde bulundu.

Benzer olaylarla ilgisi araştırılacak
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlının 3 Haziran 2016 tarihinde, Nadire Nalbant’a ait eve, evin açık durumda olan mutfak kapısından girdiğini ve masa üzerinde bulunan 150 Euro nakit para ile Nadire Nalbant’a ait cep telefonunu sirkat ettiğini söyledi. 
Zanlının aynı gün tespit edilerek tutuklandığını belirten Çangaroğlu, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ifade etti. 
Bölgede benzer birçok faili meçhul hırsızlık olayı olduğunu ve zanlının bu meselelerle bağlantısının araştırılacağını aktaran Çangaroğlu, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı talep edilen bu süreyi 2 gün ile sınırlandırdı.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Banu Soyer, soruşturmanın semaleti açısından zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474