banner564

‘Seni keserim’

Çevreyi kirletmemesi konusunda komşusu tarafından uyarılan ‘Çöp Evin’ sahibi Kaner Yıldırımer, 20 santimlik bıçakla tehdit savurdu

‘Seni keserim’
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Baykal Bölgesinde önceki akşam dehşet dolu anlar yaşandı. Diyalog’un daha önce de haberini yaptığı, çöp içerisinde yaşayan ve mahallelinin tepkisini toplayan Kaner Yıldırımer, kendisini çevreyi kirletmemesi konusunda uyaran Mustafa  Balcıoğlu’nu elindeki bıçağı sallayarak ve “aşağıya gel seni keseceğim” diyerek tehdit etti.
Balcıoğlu’nun  eşine de ağza alınmaycak küfürler savuran Yıldırımer, polis tarafından gözaltına alındı.
Yıldırımer, dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Gazimağusa Belediyesi ve Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi’nden ekipler zanlının evine giderek incelemelerde bulundu.

20 santimlik bıçak ile tehditler savurdu
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ayhan Arabi, zanlının 15 Ağustos 2016 tarihinde saat 22.45’te Baykal mahallesinde bulunan Balcı Apartmanının yanında bulunan toprak alanda, kendisini çevreyi kirletmemesi konusunda uyaran Mustafa Balcıoğlu’na, elindeki 20 santim uzunluğundaki bıçağı sallayarak “aşağıya in seni keseceğim” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu söyledi. 
Arabi, yine zanlının Mustafa Balcıoğlu’nun eşi Bahar Balcıoğlu’na da ağza alınmayacak küfürlerde bulunduğunu aktardı.  Zanlının gündemde benzer meseleleri de olduğuna dikkat çeken Arabi, mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlının serbest bırakılmasını talep etti. 

Haftada 2 gün polise imza atmaya gidecek
Mahkemede söz alan Kaner Yıldırımer, suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücuda bulunması şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Mahalle tepkili
Kaner Yıldırımer hakkında mahalle sakinlerinin şikayeti sürüyor. Bıçak sallayarak şiddet tehdidinde bulunan Yıldırımer’in daha önce de birçok kez aynı şekilde kendini uyaranları tehdid ettiğini anlatan mahalle sakinleri, pisliğin içerisinde yaşayan zanlının bir an önce mahalleden uzaklaştırılmasını istedi.
 
Belediye ve Temel Sağlık Hizmetlerinden ekipler geldi
Kaner Yıldırımer’in mahkemesinin görüldüğü sırada Gazimağusa Belediyesi ve Temel Sağlık Hizmetleri Dairesinden ekipler gelerek Yıldırımer’in çöplüğü andıran evinde incelemelerde bulundu. Yıldırımer’in sağlıksız koşullarda yaşadığı ekipler tarafından belirlense de dün itibarı ile yasal zemin bulunamadığı için gerekli işlem yapılamadı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2016, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473