banner564

Sevenleri perişan

Dörtyol’daki feci kazada ağır yaralanan ve yoğun bakımda 10 gün yaşam mücadelesi veren 44 yaşındaki Döne Aslı Sonbaş, hayatını kaybetti

Sevenleri perişan
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Dörtyol köyünde, 23 Kasım 2017 tarihinde meydana gelen trafik kazası soncu ağır yaralanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Döne Aslı Sonbaş, tadavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde dün sabah yaşamını yitirdi. Sonbaş 10 gündür yaşamla mücadele ediyordu.

Gözyaşları arasında toprağa verildi
Talihsiz kadın, dün köyü Dörtyol’da, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Dörtyol Kabristanlığı’na defnedildi. Ailesi, köylüleri ve sevenlerinin yanı sıra, çok sayıda siyasinin de katıldığı cenaze töreni boyunca, Sonbaş’ın yakınları gözyaşı döktü.
 
Dörtyol  yasta
Dörtyol’da sevilen bir sima olduğu belirtilen talihsiz kadının ölümü tüm köyü yasa boğdu. Geride gözü yaşlı bir evlat ve çok sayıda sevenini bırakan Döne Aslı Sonbaş’ın zamansız vedası tüm ailesini perişan etti.

Traktörle çarpışmıştı
Hatırlanacağı gibi, 23 Kasım’da, saat 11.30 sıralarında, Dörtyol köyü girişinde meydana gelen trafik kazasında, FN 440 plakalı salon aracı ile seyreden Döne Aslı Sonbaş, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  aynı candde üzerinde, karşı istikamette sol şerit içerisinde seyreden 37 yaşındaki Kemal Fidan’ın kullandığı AA 103 plakalı traktörün sağ arka tekerlek kısmına çarpmış ve kaza sonucu ağır yaralanarak, önce Gazimağusa Devlet Hastanesi, ardından ise Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473