banner564

Sevenlerini yasa boğdu

43 yaşındaki polis memuru Ali Gürpınar, alışveriş yaptıktan sonra kaldırımda hayatına kıydı

Sevenlerini yasa boğdu
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne Polis Müdürlüğü’nde görev yapan 34 yaşındaki Ali Gürpınar, dün gece saat 22.00 sıralarında, Mete Adanır Caddesi üzerinde başından vurulmuş olarak bulundu.
Ali Gürpınar, olay yerine çağrılan ambulansla ağır yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede gerekli tetkikleri yapılarak yoğun bakıma alınan Ali Gürpınar, doktorların tüm uğraşlarına rağmen kurtarılamadı.

Görev değişimine gidiyordu
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, en son bölgedeki bir marketten alışveriş yapan Ali Gürpınar, aracının yanında kaldırımda başına bir el ateş ederek canına kıymak istedi. Karşıyaka’da ikamet ettiği öğrenilen Ali Gürpınar’ın dün gece görev değişimine gittiği belirtildi.

Ailesi ve silah arkadaşları şokta
Bekar olduğu ve Karşıyaka’da ailesi ile birlikte yaşadığı belirtilen Ali Gürpınar, çevresinde sevilen bir isimdi. Ali Gürpınar’ın dün gece yaptığı inanılması güç girişimden sonra başta ailesi olmak üzere silah arakadaşları ve sevenleri büyük bir şok yaşadı. Ali Gürpınar’ın yaşadığı üzücü olayı duyan ve hastaneye koşan yakınları, 43 yaşındaki polis memurunun hayata veda ettiğini duymasıyla yasa boğuldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474