banner564

Siber: “Enerjiniz güç veriyor”

Dereboyu’ndaki örgüt binası açılışında “Bu ipi hep birlikte göğüsleyeceğiz” diyen Siber, seçimi gençlerle kazanacağını söyledi

Siber: “Enerjiniz güç veriyor”
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi Gençlik Örgütü Merkez Binası önceki gün akşam Lefkoşa’da Dereboyu olarak da bilinen Mehmet Akif Caddesi’nde açıldı. 
CTP’den yapılan açıklamaya göre, geceye, Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber de katıldı. Siber’in CTP Gençlik Örgütü Merkez Binası’na gelmesiyle birlikte coşkunun yükseldiği etkinlikte CTP Gençlik Örgütü üyeleri ellerindeki yeşil meşaleleri yakarak Dereboyu’nu yeşile boyadı. Siber’in Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk turdan kazanacağına inanan CTP Gençlik Örgütü geri sayımın başladığını belirterek sık sık “Sibel Siber Saraya” sloganı attı. 
CTP Gençlik Örgütü Binası açılışında gençlere seslenen CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber seçimlere üç hafta gibi kısa bir süre kaldığını ve değişimi CTP Gençlik Örgütü Merkez Binası’ndan başlattıklarını belirtti. 
Uzun ve yoğun bir süreçten geçildiğine dikkat çeken Siber, gençlerin enerjisinin kendisine de yansıdığını ve gençlerin enerjisinin kendisine güç verdiğini ifade etti. “Bu ipi hep birlikte göğüsleyeceğiz” diyen Siber, seçimi gençlerle kazanacağını söyledi.

Seçim gezilerini sürdürdü
Öte yandan CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Siber, seçim gezileri çerçevesinde önceki gün Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı, Özel Eğitim Vakfı ve Alevi Kültür Merkezi’ni ziyaret etti; Girne Kadınlar Birliği’nin Dome Otel’de yer alan yemeğine katıldı. Gittiği yerlerde adaylığıyla ilgili bilgi veren Siber, bugüne kadar yaptığı icraatlarını ve yeni döneme yönelik projelerini anlattı.
Sibel Siber, mevcut tüm krizleri fırsata dönüştürmenin önemine dikkat çekerek “Kapalı Maraş belki de bizi çözüme götürecek sürecin kapılarını aralayacak” dedi.
Siber, müzakerelere başlanır başlanmaz Maraş konusunun müzakere sürecinin takvime bağlanmasıyla ilişkilendireceğini, tarafların uzlaşısı ve BM onayı ile Maraş’ın kapılarının çağdaş şehir planlama ilkelerine uygun olarak yeniden ve birlikte inşası için araştırmacı ve uzmanlara açılabileceğini söyledi.

Siber, bu dönemde değişime ve yaşananların kader olmadığına inanan halka güvendiğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474