banner564

Siber: “Hazırız”

Güzelyurt’ta Kadın Örgütü’nün dayanışma yemeğine katılan Siber, “Kıbrıs’ı Barış adasına çevireceğiz” dedi

Siber: “Hazırız”
banner598
 Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber önceki akşam CTP Kadın Örgütü Güzelyurt İlçesi’nin düzenlediği dayanışma yemeğine katıldı. 
CTP açıklamasına göre etkinlikte konuşan Siber, Güzelyurt’ta ortaya çıkan samimi tablonun zaferi işaret ettiğini söyledi. 
Yemeğe katılan Güzelyurtlu kadınların, CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber’i alkışlarla karşılayarak, Siber’e destek ve 19 Nisan’da cumhurbaşkanı seçileceğine inanç belirttiği kaydedildi. 

“Önemli bir yola çıktık” 
Siber ise 19 Nisan’daki seçimi kazanacaklarının en büyük göstergesinin kadınlar olduğunu ifade etti. Önemli bir yola çıktıklarına değinen Siber, “Bizler için, çocuklarımız için, geleceğimiz için çok önemli bir görevimiz var. Kıbrıs’ı barış adasına çevireceğiz. Hazır olduğumuza ve bu işi mutlaka başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

Diğer ziyaretleri
Öte yandan Siber, KITSAB ve Genç profesyonelleri ziyaret etti. Sibel Siber cumhurbaşkanlığı makamında son beş yılda çok pasif kalındığını, kendilerinin buna bir son vereceklerini ve müzakerelere yönelik Kıbrıs'ta Atılım Çalışma Grubu kurulacağını söyledi.
CTP açıklamasına göre Siber, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) ile Genç Profesyonelleri ziyaret ederek cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bilgi verdi. Siber’e ziyaretleri esnasında CTP-BG Güzelyurt milletvekili Armağan Candan ve Gençlik Örgütü üyeleri eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474