banner564

Siber öğretmenlerle buluştu

Sibel Siber, seçim çalışmalarına Girne’de devam etti

Siber öğretmenlerle buluştu
banner598
Meclis Başkanı, CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Girne bölgesindeki kamu görevlileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bilgi verdi.
CTP’den yapılan açıklamaya göre Dome Otel’deki etkinlikte konuşan Siber, “Biz yeni bir anlayış, yeni bir bakış açısıyla, özgüven duygumuzla kurumlarımızın başına geçmeye geliyoruz” diye konuştu.
Kıbrıs Türk halkında eksik bırakılan güven ve özgüven duygusunun en üst makam olan cumhurbaşkanlığında yeniden inşa edilmesi için çalışacağını söyleyen Siber, Kıbrıs Türk halkının kendi kurumlarıyla var olduğunu, bundan sonra da bu kurumların uluslararası camiada hak ettiği yeri alması için ambargo ve izolasyonlara karşı mücadele edeceklerini kaydetti.
Siber, resmi görevlerle yurt dışında katıldığı toplantılarda ve ikili görüşmelerde Kıbrıs Türk halkının kurumlarıyla, seçilmişleriyle, demokrasisiyle var olduğunu sık sık vurguladıklarını kaydetti. Siber, özellikle spor ve kültürel alandaki ambargoların kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, bu konularda toplum lideri sıfatının yeterince etkin kullanılmadığını söyledi.
Siber, “Kamu Hizmeti Komisyonu da bu toplumun travmasıdır. Hak ve adalet duygusuna darbe vurmuştur. Temiz ve şeffaf bir cumhurbaşkanı olacağız” dedi.
Etkinliğe CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Örgütlenmeden Sorumlu MYK üyesi Niyazi Düzgün, Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, Girne milletvekili Fazilet Özdenefe, Girne Gençlik Örgütü yöneticileri ve Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474