banner564

Siber: Örtü kaldırılacak

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel önceki gün akşam CTP-BG Akdoğan Ocak Örgütü’nü ziyaret ederek, bölge insanıyla bir araya geldi.

Siber: Örtü kaldırılacak
banner598
CTP’den verilen bilgiye göre Siber, ziyarette yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında bilgi verdi. Siber’e ziyaret sırasında Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, Mağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali, Gazimağusa Milletvekilleri Asım Akansoy, Ferdi Sabit Soyer ve Arif Albayrak, Gazimağusa Belediyesi eski Başkanı Oktay Kayalp ve Gençlik Örgütü Mağusa İlçe üyeleri eşlik etti.
Siber, 1977-1979 Doruk Anlaşmaları’ndan beri müzakere masasındaki çözüm formülünün iki toplumlu, iki bölgeli, siyasal eşitliğe dayalı bir federasyon olduğunu belirterek, halka doğruları söylemenin önemine vurgu yaptı.
Cumhurbaşkanı olması halinde örtülü ödeneğin örtüsünü kaldıracağını ve her şeyi halka açık, hesap verilebilir bir şekilde paylaşacağını anlatan Siber, halka yönelik icraat yapmak, halkı daha iyiye daha güzele ulaştırmak için heyecan duymak gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473