banner564

Sırada genel sekreter var

Özkan Yorgancıoğlu, kurultayda yetkili organlara seçilenleri tebrik etti

Sırada genel  sekreter var
banner598
 Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu yaptığı açıklamada, kurultayda yetkili organlara seçilenleri tebrik ederek, “Seçilemeyen arkadaşlarımıza da ihtiyacımız vardır ve herkesin katkısını alacağız” dedi.
Partinin yenilenen organlarıyla, ilçe, bucak ve ocak örgütleriyle, kadın ve gençlik örgütleriyle bir bütün olarak parti ilkeleri ve programı çerçevesinde toplumu ve ülkeyi ileriye taşımak için politika üretmeye ve mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Yorgancıoğlu, “Kurultayımız geride kalmıştır. Şimdi önümüze bakma zamanıdır. Sonuç ne olursa olsun bütün yol arkadaşlarımızla birlikte mücadelemiz devam edecektir. Şimdi birlik olma zamanıdır. Kurultayımızda görev alan her isim CTP’nin ve Kıbrıslı Türklerin mutlu geleceğinin tarafındadır” dedi.

Çıkan iradeye herkes saygılı olsun

Yorgancıoğlu, partiyle ilgili kimi kesimlerin bazı değerlendirmeler yaptığını, ancak aslolanın kurultayda verilen kararlar ve parti programı Asyabahis olduğunu belirterek, herkesin çıkan iradeye saygılı olacağına yönelik inancını yineledi. Yorgancıoğlu, “Kurultayda verilen mesajlardan gereken dersleri çıkaracağız ve yolumuza devam edeceğiz. Ben mesajı aldım” dedi.

Yeni genel sekreter belirlenecek

Parti Meclisi’nin süratle toplanarak Genel Sekreter ve Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) belirleyeceğini de kaydeden Yorgancıoğlu tüm partilileri, “Birlik, mücadele, dayanışma” ilkesiyle hareket etmeye çağırdı.
Parti içi konuların parti organlarında tartışılması yönündeki gelenek ve disiplin anlayışlarının birlik ve bütünlük açısından önemine de dikkat çeken Yorgancıoğlu, CTP’nin toplum gündeminde hizmetleri, projeleri ve ilkeleriyle var olmasının önemini de vurguladı.
Yorgancıoğlu, önlerindeki en önemli hedefin topluma söz verilen reformları yaşama geçirmek, CTP’nin yerel yönetimlerdeki Avrupalı hizmet ve dürüst, bilge, çalışkan belediyecilik anlayışını yurt geneline yaymak olduğunu da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2013, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474