banner564

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın  başarılı öğrencilere yönelik düzenlediği yurt içi kültür gezisi sona erdi

Tarihe yolculuk

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın  başarılı öğrencilere yönelik düzenlediği yurt içi kültür gezisi sona erdi
banner598

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığının, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile koordineli olarak, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda düzenlediği ilkokullar arası resim, ortaokul ve liseler arası şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan ve derslerinde başarılı olan öğrencilere yönelik düzenlenen “Yurt İçi Kültür Gezisi” sona erdi.
Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığından görevli personelin de bulunduğu toplam 37 kişilik kafilenin katıldığı gezi 25 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Yurtiçi Kültür Gezi programı çerçevesinde tarihi ve kültürel yerler ziyaret edildi.
Müzeleri gezen çocuklar gezi sayesinde bir çok önemli bilgiyi dağarcıklarına koydular. Ayrıca KKTC genelinde tarihi yerleri de görme fırsatı yakalayarak yeni bilgiler edindiler. 
Geziyi Diyalog gazetesi için değerlendiren çocuklar, “çok faydalı bir kamp oldu” diyerek hem eğlendik hem de öğrendik” dediler. Çocuklar kamp olanağını kendilerine sağlayan tüm yetkililere teşekkür ettiler 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474