banner564

Sivil topluma destek

Avrupa Komisyonu’nun hibe programı altıncı teklif çağrısının açılış etkinliği Büyük Han’da yapıldı

Sivil topluma destek
banner598
Doğuş Özokutan ÇİFTÇİOĞLU
Avrupa Komisyonu’nun, “Kıbrıs Sivil Toplumu İş Başında” Hibe Programı Altıncı Teklif Çağrısı’nın açılış etkinliği, geçtiğimiz gün Büyük Han’da yapıldı. 
Önceki dönemlerde hibeden yararlanan sivil toplum örgütlerinin de katıldığı etkinlikte, Avrupa Komisyonu Sivil Toplum Program Müdürü Charlotte Goyon ve AB Komisyonu Kıbrıs Temsilciliği Siyasi Analisti ve Basın Müşaviri Kezban Akansoy da hazır bulundu. 
Charlotte Goyon etkinlikte yaptığı konuşmada sivil toplumun önemine değindi. Goyon, hibe çağrısıyla ilgili yarın, 15.00 - 17.00 saatleri arasında AB Destek Ofisi’nde bilgilendirme toplantısı düzenleneceğini söyledi. 
Kezban Akansoy ise yaptığı konuşmada, Avrupa Komisyonu’nun 2007’den bu yana Kıbrıs’ın kuzeyindeki sivil toplum için toplam değeri 9,5 milyon Euro’yu bulan 5 teklif çağrısında bulunduğuna işaret etti.
Son teklif tarihi 12 Eylül 2017 olan çağrıyla ilgili detaylı bilgiye https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome adresinden ulaşılabilecek.
Ayrıca toplantı ve eğitimlerle ilgili ayrıntılı bilgi; www.abbilgi.eu, www.facebook.com/ABBilgi ve www.facebook.com/ec.cyprus adreslerinden elde edilebilecek.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2017, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474