banner564

Soğukkanlı’ya narkotik şoku

Uyuşturucu suçlarından sabıkalı olan 55 yaşındaki zanlının aracında 500 gram eroin ele geçirildi

 Soğukkanlı’ya narkotik şoku
banner598
Zorkun TAŞER
Başkent Lefkoşa’da narkotik ekipleri, aldığı bir ihbar sonucu  uyuşturucu suçlarından sabıkalı olan 55 yaşındaki Mehmet Nedim Sovukkanlı’nın aracında arama yaptı.
Polisin araçta yaptığı arama sonucunda üç kat naylona sarılmış binlerce lira değerinde 500 gram Eroin türü uyuşturucu madde ele geçirildi. 
Polisin ileri soruşturmasında eroinin zanlıya, bir aracı tarafından verildiği tespit edildi. 
Uyuşturucunun KKTC’ye nereden getirildiği, kimlere verileceği soruşturulurken, zanlı Soğukkanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.  Nedim Soğukkanlı, hakkında 2 gün tutuklama talep edildi. 

Paspasın altına saklamış...
Duruşmada 21 Ekim tarihinde Lefkoşa’da zanlı Mehmet Nedim Sovukkanlı’ya ait EU 997 plakalı araçta Narkotik Ekipleri tarafından yapılan aramada sol ön taraftaki paspas altında üç kat naylona sarılı 500 gram eroin türü uyuşturucu madde ele geçirildiği açıklandı. Soruşturmayı yürüten polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini, ifadesinde uyuşturucu maddeyi Lefkoşa’da aracı bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini belirtti.  Polis, yapılan araştırmada zanlının uyuşturucu maddeyi başka bir şahıstan aldığını tespit ettiklerini, uyuşturucu maddenin devlet laboratuvarına gönderildiğini, naylonların ise parmak izi incelemesi için ilgili birimlere gönderildiğini kaydetti. 

Satıcı aranıyor
Ele geçirilen uyuşturucu madde ile ilgili soruşturma yapıldığını, kayıp emareler ve aranan şahıslar olduğunu kaydeden polis, zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473