banner564

Son 4 gün

Evine götürmek için aracına aldığı 22 yaşındaki genç kadına tecavüz girişiminde bulunmakla suçlanan İ.K.’nin kaderini kamera görüntüleri belirleyecek

Son 4 gün
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’da geçen Eylül ayı içerisinde meydana geldiği öne sürülen tecavüz girişimi ile ilgili tutuklanan 55 yaşındaki İ.K hakkındaki polis soruşturması sürüyor. Evine götürmek vaddiyle aracına aldığı 22 yaşındaki genç kıza tecavüz etmeye kalkıştığı öne sürülen zanlı dün ek tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı İ.K’nin Eylül ayı içerisinde evine götürmek için aracına aldığı 22 yaşındaki Ç.Ş. isimli kadına tecavüz etmeye teşebbüs ettiği yönünde aleyhine şikâyette bulunulduğunu söyledi. Polis, olayın Haspolat - Taşkent anayolunun batı kısmındaki Girne- Çevre yolu içerisinde meydana geldiğini, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini, olay yerlerinden kamera görüntüleri alındığını ve incelenmesinin sürdüğünü belirterek, zanlının 4 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının tutukluluk süresini 4 gün daha uzattı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473