banner564

Son durumu aktaracak

Cumhurbaşkanı Akıncı, Cumhuriyet Meclisi’nde temsil edilen parti başkanlarını bilgilendirecek

Son durumu aktaracak
banner598

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın BM Genel Sekreteri’nin Geçici Özel Danışmanı Jane Holl Lute ile dün yaptığı görüşme hakkında açıklamalarda bulundu.
Burcu Burcu, Akıncı’nın Cumhuriyet Meclisi’nde temsil edilen partilerinin genel başkanlarını çalışmalarla ilgili olarak bilgilendireceğini de açıkladı.
Burcu, yarın saat 10.00’da gerçekleştirilecek toplantıda Akıncı’nın parti başkanlarının değerlendirmelerini de alacağını ifade etti.

Lute'la yeniden görüşecek
Öte yandan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, bugün, BM Genel Sekreteri'nin geçici görevlendirdiği Kıbrıs Özel Danışmanı Jane Holl Lute ile 1 hafta içindeki altıncı görüşmesini yapacak. Verilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı, Lute'u 09.30'da kabul edecek. Cumhurbaşkanı, Lute ile müzakerelerin zeminini oluşturacak referans şartlarının hazırlanmasına yönelik çalışmaları çerçevesinde bugün de görüşmüştü.

Dizdarlı’yı kabul etti
Bu arda Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) Emine Dizdarlı’yı kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı açıklamasına göre,  Ombudsman Dizdarlı ziyarette , Cumhurbaşkanı Akıncı’ya çalışmaları hakkında bilgi vererek, 2019 yılının ilk 6 aylık faaliyet raporunu sundu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473