banner564

Son söz mahkemede

Çakıl yüklü kamyonla salon aracın üzerine devrilen ve iki kişinin feci şekilde ölümüne neden olan sürücü Ramazan Tomruk suçlamaları kabul etmedi

Son söz mahkemede
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   İskele-Ercan Anayolu üzerinde geçtiğimiz Haziran ayında iki kişinin ölümüyle sonuçlanan ve tüm toplumda büyük üzüntü yaratan feci kazayla ilgili olarak yargılanan kamyon sürücüsü Ramazan Tomruk, avukatı aracılığı ile mahkemeye suçlamaları kabul etmeyeceğini bildirdi. 
   Sanık avukatı, mahkemeye yaptığı beyanda, müvekkili ile gerçekleştirdiği görüşmede, müvekkilinin suçlamaları kabul etmeyeceğini kendisne bildirdiğini söyledi.  Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti Başkanı Nüvit Gazi, davayı, sanığın itham edilmesi için 10 Aralık 2018 tarihine erteledi.

Kaza nasıl olmuştu

  Hatırlanacağı gibi bir çiftin ölümüne ve bir ailenin dağılmasına neden olan feci kaza 24 Haziran 2018 tarihinde İskele-Ercan anayolu üzerinde, Hansoy Petrol istasyonu önünde meydana gelmişti.    Yönetimindeki araç ile İskele istikametine doğru  süratli ve dikkatsiz şekilde seyreden Ramazan Tomruk, önünde seyretmekte olan ve yolun soluna doğru dönüşe geçen araca çarpmamak için fren yaptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçmiş ve karşı yönden gelen Kaleil Bdwan yönetimindeki FA 897 plakalı van aracın üzerine devrilmişti. Kaza sonucunda Kaleil Bdwan ile araçta yolcu olarak bulunan eşi Emine Bdwan araç içerisinde ezilerek feci şekilde  yaşamını yitirmişti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473