banner564

Amacına ulaşamadı

Hamitköy bölgesinde bir evin  penreresinden içeri giren Nijerya Okwor, ev sahibi gelince amacına ulaşamadan kaçmak zorunda kaldı

Amacına ulaşamadı
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa’nın Hamitköy bölgesinde bir evin  penreresinin parmaklıklarını kırıp içeriye giren Nijerya uyruklu Chukwuebuka Daniel Okwor, olaydan iki gün sonra tespit edilerek tutuklandı.  Eve girdiği esnada ev sahibinin gelmesi üzerine pencereden atlayarak kaçan zanlının kamera kayıtlarından tespit edildiği belirtildi. Ülkede üniversite eğitimi için bulunan zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Olayı aktaran polis, zanlının 25 Kasım saat 16.05 sıralarında İpek Mesda’ya ait evin penceresinin alüminyum parmaklığını kırıp içeriye girdiğini söyledi. Polis, bu esnada ev sahibinin geldiğini, zanlının ise bunu fark eder etmez, pencereden kaçtığını ifade etti. 
   Ev sahibinin bildirimi üzerine eve ait kamera kayıtlarından yapılan incelemede siyahî erkek tespit edildiğini belirten polis,  zanlının 27 Kasım’da tespit edilip tutuklandığını kaydetti. 
   Polis, zanlının ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyledi.  Nijerya uyruklu olan zanlının, bir üniversitede birinci sınıf İşletme Bölümü öğrencisi olduğunu söyleyen polis, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, teminata bağlanmasını talep etti.
   Mahkeme, 10 bin TL nakit teminat yatırması şartı ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473