banner564

Sonuçlar 10 gün sonra

Gezici Araştırma Şirketi KKTC siayasetinin nabzını ölçüyor

Sonuçlar 10 gün sonra
banner598
 Geçtiğimiz aylarda Diyalog için kapsamlı bir araştırma yapan, ayrıca Türkiye’deki referandum sonucunu tam isabetle bilen Gezici Araştırma Şirketi, KKTC’de yeni bir kamuoyu araştırması başlattı.
   Araştırma konusunda bilgi veren şirket direktörü Murat Gezici,70 kişilik bir ekip ile sahaya indiklerini ve kapsamlı bir araştırmaya imza atacaklarını ifade etti. 
   Sonuçları 10 gün sonra kamuoyuna açıklayacaklarını belirten Murat Gezici, bin 560 kişiyle yüz yüze görüşme yöntemiyle araştırmanın 3 günde tamamlanacağını kaydetti. 
   Anketin KKTC genelinde gerçekleştirileceğini ifade eden Gezici, bir yıl içerisinde 6 araştırma yapacaklarını ifade etti.
   Murat Gezici Diyalog’a yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
   “70 Personelle 1.560  vatandaşın hanesinde halkla yüz yüze görüşme yöntemiyle anket yapılıyor.  Gezici Araştırma Merkezi Anketleri abonelik sistemi oluşturarak sonuçları KKTC’de bulunan abonelerine vermektedir. Son yapılan anket formunda KKTC ile ilgili 26 soru sorulmuştur, soruların içeriği tüm siyasi partilere bakış açısı, Kıbrıs sorunu, ülke sorunları, seçmen neden oy veriyor neden oy vermiyor partilere gibi konuları kapsamaktadır.”

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473