banner564

Sorunlar birlikte çözülmeli

Otelciler Birliği heyeti, ulaşım teşvikleri, elektrik katkısının güncellenmesi, su fiyatlarının sabitlenmesi gibi konulardaki görüşlerini Bakan Denktaş’a aktardı

Sorunlar birlikte çözülmeli
banner598
Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş dün Fethi Özboğaç başkanlığındaki Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KITOB) yönetimini kabul etti.
KITOB Başkanı Fethi Özboğaç, değişen ve rekabet koşulları ağır olan turizm ve konaklama sektöründe varlığın devamı için yaşanılan bir takım güncel sorunları gündeme getirerek; “ulaşım teşvikleri, elektrik katkısının güncellenmesi, su fiyatlarının sabitlenmesi” konularında hükümetin iyileştirmeler yapmasını talep etti. 
Denktaş ise birlik temsilcilerinin taleplerini dinledikten sonra yaptığı açıklamada, KKTC’nin turizm açısından önem taşıdığını, turizmin ülke ekonomisinde de lokomotif rol oynadığını vurguladı.
Denktaş, buna rağmen adaya gelen turistlerin esnafa istenildiği kadar yarar sağlamadığını, bundan sonra atılacak adımlarda ülke esnafının da turizmden gelir elde etmesi için planlamalar yapılması gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473