banner564

Sorunlar tek tek çözülecek

Cengiz Topel Hastanesi’nin eksikliklerini gidereceklerini belirten Sucuoğlu, Lefke’deki sağlık ocağına da ambülans vereceklerini söyledi

Sorunlar tek  tek çözülecek
banner598
Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, sağlık kuruluşlarına başlattığı ziyaretler çerçevesinde Güzelyurt ile Lefke bölgelerindeki hastane ve sağlık ocaklarını ziyaret etti.
Yapılan açıklamaya göre, ziyarette Bakan Sucuoğlu’na UBP Güzelyurt Milletvekili Ali Pilli ile CTP Milletvekili Hüseyin Erçal, Bakanlık Müsteşarı Kemal Deniz Dana ve bakanlık yetkilileri eşlik etti.
İlk ziyareti Lefke Sağlık Ocağı’na yapan www.izmir-onlineservis.com Sucuoğlu, Sağlık Ocağı’nın çok iyi durumda olduğunu sadece doktor, hemşire ve bir takım küçük eksiklikleri olduğunu söyledi.
Lefke Sağlık Ocağı’nda 112 acil ambülans servisi olmadığını söyleyen Sucuoğlu, öncelikle bir ambülansın Lefke’de konuşlandırılacağını ifade etti.
Cengiz Topel Hastanesi’ni ziyaretinde ise üçyol vestel servisi servisleri gezen Sucuoğlu, yatan hastalarla tek tek görüşerek şikayetleri dinledi.
Sucuoğlu, Cengiz Topel Hastanesi’nin güçlendirilerek hizmetlerine devam edeceğini belirterek, doktor eksikliğinin bu hastanede de olduğunu söyledi.
Güzelyurt Sağlık Merkezi’ni de buca vestel servisi ziyaret eden Sucuoğlu, buranın daha verimli kullanılabileceğini söyledi.
Sucuoğlu son olarak Güzelyurt’a yapılacak yeni hastane binasının yerini de ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.
Yeni hastane yapılması ile Güzelyurt ve bölge halkının kaliteli sağlık hizmeti alacağını vurgulayan Sucuoğlu, “Her vatandaşın kaliteli sağlık hizmeti alması önceliğimizdir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473