banner564

Soruşturma sürüyor

21 gram uyuşturucu ve 10 kök hintkeneviri ile yakalanan eczacı Omar Abu Awaileh’in tutukluluk süresi uzatıldı

Soruşturma sürüyor
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
İskele’de, ikametgahında yapılan arama sonucunda 21 gram “hintkeneviri” ile 10 kök hintkeneviri bitkisi bulunan  Omar Abu Awaileh, dün ek tutuklama talebi ile yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, 8 Temmuz 2019 tarihinde, zanlının ikametgahında yapılan arama sonucunda, garaj kısmında, muhtelif saksılarda, 10 kök “hintkeneviri” bitkisi, yine garaj içerisinde 18 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde ile mutfak dolabında 3 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini anımsattı. Mutfak bangosunun üzerinde bir miktar “hintkeneviri” tohumu bulduklarını da aktaran Yıldırım, zanlının suçunu itiraf ettiğini de hatırlattı.
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ve beklenmekte olan analiz sonuçlarının olduğunu kaydeden Yıldırım, mahkemeden ek süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Dilşah Karayel, soruşturmanın tamamlanmadığı yönünde bulgu yaparak, zanlının, 4 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473