banner564

Soruşturma tamamlandı

15 gram uyuşturucu ile yakalanan İrfan Düşer cezaevine gönderilirken, Berna Lütfioğlu kefaletle serbest kaldı

Soruşturma tamamlandı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, ormanlık alanda düzenlenen operasyon sonucu tasarruflarında 15 gram sentetik cannabioid türü uyuşturucu madde ele geçirilen İrfan Düşer ile Berna Lütfioğlu soruşturmalarının tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, 24 Ekim 2019 tarihinde,  zanlıların tasarrufunda uyuşturucu madde olduğuna dair bilgi alındığını söyledi.  Gazimağusa-İskele anayolu üzerinde ormanlık bir alan içerisinde zanlıların araç içerisinde tespit edildiklerini anlatan Yıldırım, araç içerisinde 4 gram, şeffaf idrar kabında ise 11 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu aktardı.
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Yıldırım, benzer sabıkaları olan İrfan Düşer’in Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini, Berna Lütfioğlu’nun ise mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, İrfan Düşer’in 2 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine, Berna Lütfioğlu’nun ise 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve bir kefilin, lehinde 50 bin TL tutarında şahsi kefalet senedi imza etmesi şartları ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473