banner564

Soruşturma uzadı

Tasarrufunda ucu yanık uyuşturuculu sigara bulunan Seven Arzum isimli genç, tahlil sonuçları çıkmadığı için 5 gün daha tutuklu kalacak

 Soruşturma uzadı
banner598
Girne'de şüpheli hareketler sergilemesi üzerine durdurulan ve yapılan aramada pantolonunun cebinde uyuşturucu madde bulunan zanlı Seven Arzum dün ek süre talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı hakkındaki başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Polis, 6 Temmuz saat 21.00 sıralarında şüpheli hareketler sergileyen zanlının durdurulduğunu ve üzerinde yapılan aramada pantolonunun cebinde içerisinde sentetik cannabionid türü uyuşturucu bulunan ucu yanık sigara bulunduğunu söyledi. Zanlının gözaltına alınarak önceki gün mahkemeye çıkarıldığını kaydeden polis, alına bir günlük süre içerisinde birçok kişiden ifade aldıklarını ancak soruşturmanın tamamlanmadığını belirtti. Polis, alınacak ifadeler olduğunu, bulunan uyuşturucu madde ile ilgili analiz raporlarının henüz çıkmadığını ifade ederek zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme hakkında soruşturma yürütülen zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.


Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474