banner564

Spor camiası şokta

Polis tarafından yapılan aramada, Basketbolcu Halil Kudruza ile Kaan Hastan’ın kullandığı araçta ve üzerlerinde 50 gram uyuşturucu ele geçirdi

 Spor camiası şokta
banner598
Çiğdem AYDIN
   Spor camiasının tanınmış isimlerinden basketbol oyuncusu Halil Kudruza ile arkadaşı Kaan Hastan’ın kullanımlarındaki araçta ve üzerlerinde polis tarafından yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. 
   Güney Kıbrıs’tan gelen ve Metehan Sınır Kapısı’ndan Kuzey Kıbrıs’a geçmek üzereyken yapılan arama sonucu gözaltına alınan zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.    Polis, zanlılar Halil Kudruza ve Kaan Hastan’nın 29 Aralık tarihinde saat 12.55 sıralarında Lefkoşa Metehan sınır kapısından giriş yaptıkları esnada şüpheli tavırları nedeni ile kullanımlarındaki araç ile üzerlerinde arama yapıldığını söyledi. 
   Polis, aramada 50 gram ağırlığında hintkeneviri bulunduğunu ve zanlıların gözaltına alındığını belirtti. Zanlılar hakkında soruşturma başlatıldığını, aranan şahıs olduğunu kaydeden polis,1 gün tutukluk talep etti.Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 1 gün tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473