banner564

Suç makinesi

Dolandırıclık ve hırsızlık başta olmak üzere 60’a yakın sabıka kaydı bulunan 66 yaşındaki Nafi Panel, bu kez 67 yaşındaki kadına cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı

Suç makinesi
banner598

 Girne’de 67 yaşındaki S.Ö.isimli kadına cinsel içerilikli sözlerle tacizde bulunmakla suçlanan 66 yaşındaki Nafi Panel, olaydan üç gün sonra tespit edilerek tutuklandı.  

Farklı ve benzer suçlardan 60’a yakın sabıkası bulunan, yargılanarak 45 kez hüküm giyen Nafi Panel, soruşturmanın tamamlanması ile dün teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Nafi Panel’in 2 Mayıs 2018 tarihinde Girne’de meydana gelen “Cinsel taciz” suçundan tutuklandığını belirtti.Polis, zanlının geçtiğimiz gün Girne’de tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. 
Nafi Panel’in olay günü 67 yaşındaki S.Ö.’ye cinsel içerikli sözlerle tacizde bulunduğunu, zanlının  3 görgü tanığı tarafından kadından uzaklaştırıldığını dile getiren polis, zanlının benzer ve farklı suçlardan 60’a yakın sabıkası olduğuna dikkat çekti. 
Zanlının serbest kalması halinde benzer suç işleme olasılığı bulunduğunu kaydeden  polis, tutuklu yargılanmasını talep etti. 

Girne’de çoğaldı
Yargıç Mesut Mesutoğlu, cinsel suçların özellikle Girne bölgesinde önlenemez şekilde artış gösterdiğini, bu suçların yaygın, vahim, gerginlik ve huzursuzluk yaratan bir suç türü olduğunu vurguladı. 
Yargıç Mesutoğlu, birçok meseleden sabıkası bulunan zanlının yeniden farklı bir suç işlemesini önlemek ve yargılanma safhasında davalarında hazır bulunmasını temin etmek için15 gün süreyle hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdiğini açıkladı. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473