banner564

Suç ortakları var

Çayırova’da bir evden kahve makinesi, çaydanlık ve LCD televizyon çaldığı iddia edilen Ali Akçam tutuklandı

Suç ortakları var
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Çayırova’da bir ikametgâh içerisine girerek LCD televizyon, kahve makinesi çaydanlık ve DVD sirkat ettiği suçlaması ile gözaltına alınan Ali Akçam, dün tutuklama talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı. Akçam’ın suç ortakları olduğu iddia edilen Gökhan Doğan’ın, uyuşturucu meselesi nedeniyle Gazimağusa’da tutuklu olduğu, Hasan Akmergiz’in ise aranmakta olduğu bildirildi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli Polis Memuru Cemal Soybir, zanlının 21 Haziran 2018 tarihinde, Çayırova’da Filiz Ferdiye Tuncel’e ait ikametgâh içerisine girerek, 1 adet LCD televizyon, 1 adet kahve makinesi, bir adet çaydanlık ve DVD sirkat ettiğini söyledi. LCD televizyon haricindeki diğer çalınan eşyaların zanlının evinde bulunduğunu aktaran Soybir, zanlının suç ortağı olan Gökhan Doğan’ın, uyuşturucu soruşturması kapsamında Gazimağusa’da tutuklu olduğunu, Hasan Akmergiz’in ise aranmakta olduğunu söyledi. Soybir, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti.
Yargıç Umut İnan, zanlının 5 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi. Zanlı Ali Akçam mahkeme çıkışında, “Ben hırsızlık yapmadım, suçum sadece hırsızlık mal kabuludur” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473