banner564

Suçlular cezalandırılmalı

Diyalog çalışanlarından Eray Gündoğmuş’a yapılan saldırı büyük tepki gördü

Suçlular cezalandırılmalı
banner598

 Onur ULAĞ

Diyalog TV çalışanlarından Eray Gündoğmuş’un alkollü iki kişi tarafından saldırıya uğraması gerek basın camiasında gerek kamuoyunda büyük tepki gördü.
Ülkede öğrenci olarak bulunan 31 yaşındaki Fethi Çelik ile 32 yaşındaki İsa Ayyıldız isimli zanlıların, ortada bir neden yokken sarhoşluktan dolayı Gündoğmuş’a saldırmaları tüm kesimler tarafından kınandı.
Başına ve yüzüne aldığı darbelerden dolayı ciddi ameliyatlar geçiren, çene yapısında oluşan kırıklardan dolayı iki ay yemek yeme sorunu yaşayacağı belirtilen Gündoğmuş’un tedavisi sürerken, iki zanlının daha önceden de vukuatlı olduğu ortaya çıktı.
İsa Ayyıldız’ın 218 promil alkol tesiri altında karıştığı trafik kazasına müdahaleye giden 2 polis memurunu karakola götürüldüğü sırada darp ettiği, bu nedenle tutuklandığı ve soruşturmanın ardından teminatla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Yaşanan olaya tepki gösteren ve sosyal medyada görüşlerini aktaran vatandaşlar, “Ülkede huzur kalmadı. Toplumun huzurunu kaçıran böyle kişilere gereken ceza verilmeli” dedi.

Olayın geçmişi
Lefkoşa’da geçtiğimiz Cuma günü yaşanan olayda ülkede öğrenci olarak bulunan Fethi Çelik ile İsa Ayıldız, bir markette karşılaşıp yeni tanıştıkları Gündoğmuş’a ortada bir sebep yokken alkolün etkisi ile saldırdı.
Gündoğmuş’a tekme ile saldıran, başına ve yüzüne yumruklarla vuran iki zanlı, yere düşmesini sağlayıp darp etmeye devam etti.
Bir fırsasını bulup market içerisinde giren Gündoğmuş’un peşinden giden iki zanlı, orada bulunan yangın söndürme aletini alıp, tam vurmaya hazırlanırken market sahibi tarafından durduruldu.
Market sahibinin polisi aradığını söylemesi üzerine olay yerinden kaçan zanlılar birkaç saat sonra yakalandı.
Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri alınırken, ifadelerinde sebepsiz yere sarhoşluktan dolayı Gündoğmuşu’u darp ettiklerini itiraf etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473