banner564

Suçunu kabul etti

Çalıştığı işyerinin deposundan bin 700 liralık kömür çaldığı iddiasıyla tutuklanan Fevzi Gürkan, serbest kalmak için 50 bin liralık kefalet senedi imzaladı

Suçunu kabul etti
banner598

 Suna ERDEN

Fevzi Gürkan, pazarlamacı olarak çalıştığı şirketin deposundan kömür çaldığı iddiasıyla dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Burçin Korgan, zanlı Fevzi Gürkan’ın 2018 yılı Haziran ve Temmuz ayları içerisinde Gönyeli'de meydana gelen "Müstahdem Tarafından Sirkat" suçuna methaldar olduğunu söyledi. 
Polis zanlının müstahdemi olduğu Zaim Kömürleri isimli işletmeye ait Gönyeli de bulunan depo içerisine izinsiz olarak girip depo içerisinden toplam değerleri Bin 702 TL olan çeşitli ebatlardaki toplamda 360 Kg kömürü çaldığını söyledi. 
Polis, zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını ve gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini mahkemeye aktardı. 

Davaları ileride görüşülecek
Polis memuru Burçin Korgan başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile uygun bir teminata bağlamasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474