banner564

Süleyman gaza fazla bastı

Aşırı süratli ve dikkatsizce kavşağa giren İstanbul plakalı araç anayolu savaş alanına çevirdi

Süleyman gaza fazla bastı
banner598
Onur ULAĞ
Gönyeli Çemberi yakınlarında dün saat 11.00 sıralarında aşırı süratli ve dikkatsiz olan İstanbul plakalı aracın sürücüsü anayolu savaş alanına çevirdi, 4 aracın hasar gördüğü kazada büyük bir şans eseri can kaybı ve ciddi yaralanma olmadı.
Polisten alınan bilgiye göre, dün saat 10.50’de Lefkoşa - Güzelyurt Anayolu 0-1 inci km'leri arasında Süleyman Arın (E-49) yönetimindeki 34 ARN 38 İstanbul plakalı araç ile Gönyeli istikametinden gelip kavşakta durmadan dikkatsizce anayola giriş yaptı. Arın’ın kullandığı araç ile o esnada anayol üzerinde doğu istikametine doğru seyreden Naim Samir N. Alhelw (E-20) yönetimindeki PH 392 Z kiralık plakalı araç çarpıştı.
Çarpmanın etkisiyle kontrolsüz bir şekilde yola savrulan 34 ARN 38 İstanbul plakalı araç yine aynı istikamete doğru seyreden Yusuf Metin (E-35) yönetimindeki NH 948 plakalı aracın önünü tıkayarak çarpıştı.
Yine çarpmanın etkisiyle ileriye doğru savrulan PH 392 Z plakalı araç da orta refuj içerisinde bulunan elektrik direğine çarptı. Kopan elektrik direği araç üzerine devrildi.
Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan PH 392 Z kiralık plakalı araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Muhammed Derbis (E-20) kaldırıldıkları hastanede yapılan tetkiklerinin ardından taburcu edildi.
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474