banner564

Şüpheli hareketleri ele verdi

Girne’de yolda yürürken şüpheli hareketler sergileyen isminin baş harfleri T.Ö olan zanlının üzerinde polis tarafından yapılan aramada uyuşturucu hap ve bonzai ele geçirildi.

 Şüpheli hareketleri ele verdi
banner598

Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada 16 Kasım saat 02.00 sıralarında Girne’de İskenderun Caddesi üzerinde yürüyen zanlının üzerinde CÖŞ tarafından arama yapılacağı esnada zanlının elindeki beyaz peçete yere attığı belirtildi. Polis, yere atılan peçete içerisinde 2 adet uyuşturucu hap ve zanlı üzerinde ise iki gram sentetik cannabinid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti. Sorgulanan zanlının sentetik cannabionid türü uyuşturucu maddeyi 13 Kasım tarihinde 3 gram olarak, uyuşturucu hapları ise 15 Kasım tarihinde 15 adet olarak Girne’de iki ayrı şahıstan aldığını itiraf ettiğini söyledi.
Suçla bağlantılı 2 kişinin aranmakta olduğunu, alınması gereken ifadeler ve kayıp emareler olduğunu kaydeden polis, soruşturma amaçlı zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Girne Kaza Mahkemesi, talebi değerlendirerek zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474