banner564

Talihsiz Volha

Kuzey Kıbrıs’a 5 gün önce konsomatris olarak çalışmaya gelen Belarus uyruklu 26 yaşındaki kadın aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi

Talihsiz Volha
banner598
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy bölgesinde faaliyet gösteren Harem Gece Kulübü’nde konsomatris olarak çalışan Belarus uyruklu 26 yaşındaki Volha Viarbouskaya yaşamını yitirdi. Viarbouskaya’nın önceki akşam aniden fenalaştığı, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Viarbouskaya’nın 5 gün önce çalışmak için ülkeye geldiği öğrenildi. Genç kadının kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, kesin sonuçlar için doku ve kan örneklerinin incelenmek üzere Türkiye’ye gönderildiği belirtildi.

Aniden fenalaştı
Polisten verilen bilgiye göre, Volha Viarbouskaya önceki akşam saat 23.30 sıralarında rahatsızlanarak ambulans ile Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Viarbouskaya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Viarbouskaya’nın ölümüyle ilgili soruşturmanın devam ettiği, ölüm nedenin henüz tespit edilemediği ve genç kadından alınan doku ve kan örneklerinin incelenmek üzere Türkiye’ye gönderildiği belirtildi. 
Konuyla ilgili Diyalog muhabirinin edindiği bilgiye göre, Viarbouskaya’nın ülkeye ilk turist olarak 2017 yılında geldiği ve daha sonra döndüğü ve 19 Şubat 2018 tarihinde Harem isimli gece kulübünde çalışmak için tekrar adaya geldiği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474